Τρίτη 19 Απριλίου 2011

Πως να γίνεται μέλος της Ελληνικής Ακαδημίας Οπτομετρίας

Επειδή είναι αρκετοί οι συνάδελφοι που θέλουν να γίνουν μέλη της Ελληνικής Ακαδημίας Οπτομετρίας (ΕΑΟ) θεωρήσαμε σκόπιμο να διατυπώσουμε κάποιες βασικές κατευθύνσεις.

Μέλη της Ελληνικής Ακαδημίας Οπτομετρίας μπορούν να γίνουν όσοι έχουν βασικό πτυχίο Οπτομετρίας, Οπτικής-Οπτομετρίας ή Οπτικής με μεταπτυχιακό τίτλο τμήματος Οπτομετρίας. Τα μέλη της ΕΑΟ μπορούν να εργαζόνται σε οποιοδήποτε τομέα σχετικό με την επιστήμη της οπτομετρίας (καταστήματα οπτικών, οφθαλμολογικά ιατρεία, εταιρίες, εκπαιδευτικά ιδρύματα) χωρίς κανένα περιορισμό των δικαιωμάτων τους.

Στην κύρια σελίδα του ιστολογίου (επάνω δεξιά) θα βρείτε δύο συνδέσμους. Ο πρώτος θα σας εμφανίσει το καταστατικό της ΕΑΟ το οποίο θα πρέπει να διαβάσετε προκειμένου να δηλώσετε σύμφωνοι με αυτό στην αίτηση.Ο δεύτερος θα σας εμφανίσει την αίτηση μέλους. Θα πρέπει να τυπώσετε και να συμπληρώσετε πλήρως την αίτηση υπογράφοντάς την.

Τέλος θα χρειαστεί μια απλή φωτοτυπία των τίτλων σπουδών σας. Η αίτηση μαζί με την φωτοτυπία των πτυχίων σας είναι όλα όσα χρειάζονται προκειμένου να εγγριθεί η αίτησή σας, πράγμα το οποίο θα γίνει κατά τη διάρκεια των επόμενων συναντήσεων του Δ.Σ. Τα χαρτιά αυτά μπορούν να αποσταλούν ταχυδρομικά στην διεύθυνση που αναγράφεται στην αίτηση, να σταλούν μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομίου (eaoptom@gmail.com) ή να παραδωθούν ιδιοχείρως σε μέλος του Δ.Σ. Μετά την έγγριση, η ΕΑΟ θα επικοινωνήσει μαζί σας προκειμένου να σας ενημερώσει για την ολοκλήρωση της διαδικασίας με την καταβολή της εγγραφής και της ετήσιας συνδρομής.
Την εγγραφή και την συνδρομή σας μπορείτε να τα καταθέσετε στον λογαριασμό της Ελληνικής Ακαδημίας Οπτομετρίας, αναγράφοντας πάντα το ονοματεπώνυμό σας, στην Τράπεζα Πειραιώς με αριθμό λογαριασμού:     


5751-055445-773

ΙΒΑΝ GR73 0172 7510 0057 5105 5445 773


Η προώθηση και ανάπτυξη της οπτομετρίας χρειάζεται τη συμμετοχή όλων μας.

Καλή Ανάσταση και Καλό Πάσχα!

Βασίλης Κόκοτας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου